Termeni și condiții

Site-ul www.marilux.ro este operat de POP S. LENUTA MARIA PFA , cu sediul în Bd. București 24, Baia Mare, Maramureș, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul  . Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site, constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc și constituie “conținutul” site-ului www.marilux.ro. Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Administratorul site-ului marilux.ro iși rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii ăi condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia. De asemenea, este interzisă reproducerea, parțială sau totală a modelelor de bijuterii comercializate pe site-ul www.marilux.ro , în caz contrar, ne vom adresa autorităților competente.

Utilizatorul are obligația de a transmite corect datele personale. Marilux.ro nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de contact. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterala a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și marilux.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Pentru a returna produsele, clientul are obligația de a notifica în scris comerciantul despre intenția sa, la adresa de e-mail marilux.ro@gmail.com în maxim 48 de ore de la primirea produsului. Produse vor fi returnate în maximum 10 zile de la data primirii coletului. Produsele returnate trebuie să aibă ambalajul original, actele care le-au insoțit, să nu prezinte nici o urmă de uzură. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, acesta fiind responsabil și de eventualele deteriorări sau pierderi ale produselor pe timpul transportului de retur.  Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. În maximum 30 de zile lucrătoare, vă vom înapoia contravaloarea produselor în contul dvs. Suma înapoiată este strict formată din contravaloarea produselor și nu cuprinde taxele de transport. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabilă. Dacă produsul este returnat în alta stare decât cea în care a fost livrat, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport nu a fost efectuată de expeditor! Nu primim colete cu ramburs!

De reținut

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, , ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau dacă clientul a expediat produsul fără a obține în prealabil un număr de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decât cel agreat, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.

Prezenții Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului acceptă să adere la acești Termeni și Condiții. Utilizatorul site-ului www.marilux.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

Print Friendly, PDF & Email

 

Print Friendly, PDF & Email