Întreținere bijuterii

Bijuteriile Marilux beneficiază de garanție. Aceasta intră în vigoare de la data primirii coletului cu obiectul comandat și este de 30 zile pentru  bijuteriile cu accesorii din metale comune, mărgele , sticlă, ceramică, porțelan, materiale vopsite, precum ți pentru bijuteriile care au în combinație materiale textile.
Pe parcursul garanției, produsele achizitionate beneficiază de reparație gratuită sau înlocuire, NUMAI în condițiile respectării regulilor de purtare și întretinere, prevazute în regulile de purtare și întreținere.
Reguli de purtare și întretinere a bijuteriilor Marilux:
•     Obiectele nu trebuie să intre în contact cu apa sau diverse substanțe chimice.
•     Puneți-vă bijuteriile numai după ce v-ați făcut toaleta corporală și v-ați îmbrăcat, deoarece materialele din care sunt confecționate pot fi deteriorate de reacții chimice datorate parfumului, cremelor de corp sau altor produse de întreținere. Nu uitați, nu dați cu parfum pe bijuterie!

•     Nu trageți de bijuterii ,nu le fortați, nu le scăpați pe jos, atenție dacă se agață de haine, trebuie desprinse cu mare grijă.
•     Nu expuneti bijuteriile la soare o perioadă îndelungată, sunt de evitat, de asemenea, temperaturile ridicate, precum și condițiile de umiditate crescută.
•     Nu purtați produsele în timpul somnului, sau când faceți efort fizic.

•     In cazul bijuteriilor textile, pentru curățare puteți folosi o carpă moale ușor umezită și puțin șampon, și apoi stergeți cu o cârpă umedă.
•     Depozitați bijuteriile corespunzător, preferabil în cutii închise, în locuri uscate. Pentru păstrarea, curățenia și protejarea bijuteriilor se recomandă să fie ținute într-o punguță, săculeț sau cutie.
Imperfecțiunile pietrelor naturale sau de sinteza (aspect natural), oxidarea metalelor argintate sau comune nu pot fi considerate defecte și nu fac obiectul garanției.

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email