Despre noi

Eu sunt Maria, iar Marilux este un atelier de creație, nu o fabrică de producție.
Realizarea manuală a podoabelor și obiectelor decorative este, de secole, considerată artă. Produsele astfel lucrate sunt sinonime cu unicitatea, originalitatea si exclusivitatea.
Toate articolele prezentate sunt realizate manual în serie mică și multe din ele sunt unicate, așadar fiecare doamnă sau domnișoară care le poartă devine unică la rândul ei.
Majoritatea lucrurilor sunt realizate din dantela frivolite, o dantelă specială, foarte fină, numită și “dantela reginelor”.
Veți mai găsi de asemenea, produse tradiționale (zgărdane) și alte lucruri din mărgele cu influențe tradiționale.
O altă mare pasiune a mea este hârtia. Jurnale, felicitări, albume și diverse obiecte  hârtie, sunt realizate cu pasiune și dragoste.
Dacă dorești unul dintre produsele existente, și nu sunt suficiente detaliile date, poți să mă suni și iți răspund cu plăcere.
De asemenea, se pot realiza modele și pe alte culori in funcție de stocul de materie primă folosită.
Mă puteti contacta pe mail (prin formularul de contact) și promit să vă răspund cât pot de repede.
Sau mă puteți suna la : 0726-108953.
Fiind vorba de obiecte lucrate manual, cele care se refac nu vor fi niciodată identice cu originalul. De asemenea pot exista variații de culoare în funcție de setările monitorului.
Realizarea unei comenzi durează în funcție de modelul ales, de complexitatea acestuia și de disponibilitatea în stoc a materiilor prime necesare.
Vă așteptăm cu mare drag!
Print Friendly, PDF & Email